23 oktober 2012

Het is tijd voor een warm bed! | Urban Outfitters

We moeten er aan geloven, het wordt nu echt beetje bij beetje kouder. En het is tijd dat we ons huis wat warmer gaan aankleding. Tafeltjes met herfsttaferelen komen te voorschijn maar wat te denken van een lekker warm bed?

De bed textiel product van Urban Outfitters zijn super mooi! Je hebt er voor iedereen wat! Hier een klein overzichtje. Welk dekbed/sprei vinden jullie het mooist?


Pictures via Urban Outfitters

8 opmerkingen:

 1. Jemig, wat duur! Gelukkig zitten er wel wat goedkopere tussen want ze zijn heel leuk! Links onderin staat het mooist in mijn kamer.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, de 2e (in patchwork stijl) is mooiii!!! Zal de Sint gul zijn dit jaar? ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oohhhh wat een fijnerds! Die lichtblauwe met blaadjes (haha props voor mijn omschrijvingskunsten) en die helemaal linksonder zijn echt ontzéttend mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind de tweede het mooiste, die met oranje en zwart. Wat kleur in je kamer kan nooit kwaad. Die rechts onder vind ik ook mooi, al ben ik misschien afgeleid door de geweldige koffers naast het bed.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De witte met de vogeltjes vind ik het mooist :)

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Ik lees altijd alle reacties. Als je een vraag stelt, dan beantwoord ik deze altijd in het blogartikel zelf. Ik probeer alle vragen binnen 2 a 3 dagen te beantwoorden :)

Liefs, Sharon