10 april 2012

Examenopdracht • Ontwerp een interieuradvies voor een horecagelegenheid

Een van de examenopdrachten voor school is een gezamenlijke opdracht waarbij je met je projectgroep een interieuradvies voor een horecagelegenheid moest ontwerpen. Deze opdracht hebben we twee weken geleden ingeleverd maar vandaag moeten we ons ontwerp presenteren aan de opdrachtgevers. Als je mij volgt via instagram (nu ook voor android) heb je deze foto van ons verslag misschien al gezien.

Ik vind presenteren leuk, maar het blijft toch altijd een soort van spannend. Gezonde spanning. Maar alles is klaar. De PowerPoint presentatie, de CD waar de presentatie opstaat (was ook een opdracht) en daarnaast hebben we nog een website over ons interieuradvies gemaakt + visitekaartjes met de link naar de website die opdrachtgevers aan mensen kunnen geven die graag meer willen weten over het project.

Wish us luck ;)


2 opmerkingen:

  1. Wat supergaaf zeg! Ziet er geweldig uit! Heb ook ooit gedacht dat ik deze richting op zou willen, maar het nooit gedaan. Vind het daarom wel des te leuker om via jou te volgen wat er zoal bij komt kijken! Heb zelf zooo vaak dat m'n handen jeuken als ik ergens lunch of eet... Deze eettent kan mijn goedkeuring wegdragen, hoor :-)

    Succes, hoop dat je presentatie goed is gegaan!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Ik lees altijd alle reacties. Als je een vraag stelt, dan beantwoord ik deze altijd in het blogartikel zelf. Ik probeer alle vragen binnen 2 a 3 dagen te beantwoorden :)

Liefs, Sharon