2 februari 2012

Sneak peek van één van de boekjes voor mijn stageverslag

Hier een sneak peek van één van de boekjes voor mijn stageverslag. Ik ga meerdere boekjes maken die ik samen bundel tot één geheel. En omdat dat best veel werk is (A) blog ik eventjes niet tot en met maandag.

Daarom wens ik jullie alvast een heel fijn weekend en tot (ik hoop stiekem maandag) maar sowieso dinsdag! Wat zijn jullie weekend plannen? Nog creatieve dingen op de planning staan?

5 opmerkingen:

 1. Ziet er al leuk uit! Maar een vraag: waarom maak je het niet in indesign?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, ik heb je blog net ontdekt doordat je me bent gaan volgen via Twitter en ik ben helemaal blij!!! Wat een leuke blog, helemaal mijn smaak! I LIKE!! Ik volg je!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Joyce
  Ik heb er nog nooit ingewerkt en omdat ik photoshop ken dan ga ik automatisch daarin werken. MAAR groot nieuws. Ik heb indesign net gedownload en ga het de volgende keer gebruiken als ik een verslag moet maken haha :) Ben benieuwd!!

  Your lifestyle guide
  Ah dankjewel voor je complimentjes :D

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Ik lees altijd alle reacties. Als je een vraag stelt, dan beantwoord ik deze altijd in het blogartikel zelf. Ik probeer alle vragen binnen 2 a 3 dagen te beantwoorden :)

Liefs, Sharon