23 januari 2012

Van koffer naar eyecatcher • VAN DIT, NAAR DAT

Op rommelmarkten en in kringloopwinkels.. je komt ze overal tegen. Die leuke oude koffers. Maar wat moet je er mee? De leukste ideeën op een rij.

Liefs, Sharon

Volg mij en The secret is to dream ook via: Twitter, Facebook en Bloglovin'

Van links naar rechts: 1. via Designsponge 2. via Songbirdblog 3. via Cupcake and cashmere 4. via Etsy seller AllisonDandreaPhoto 5. via Designsponge 4. 5. via Designsponge 6. via Houzz

5 opmerkingen:

 1. Die aan de muur is leuk!! Ik heb er ook eentje alleen die is te ver heen om aan de muur te hangen :(

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk zeg! Ik zag ook een keer een soort kattenmand gemaakt van een oude koffer, op pootjes. Wij hebben sinds kort twee kittens, en zo'n mand lijkt me echt super!

  Trouwens, hoe heet dat mooie lettertype?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja een koffer als katten/honden mand is ook super leuk! Dat plaatje ben ik ook vaak tegen gekomen! Zo'n soort mandje is niet eens zo moeilijk om te maken! Staat vast en zeker wel een stappenplan van op internet :)

  Liefs, Sharon

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat tof, je kunt ze ook gewoon verven! Vaak zie ik ze wel, maar zijn ze niet zo heel mooi, met een likje verf zijn ze helemaal leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Ik lees altijd alle reacties. Als je een vraag stelt, dan beantwoord ik deze altijd in het blogartikel zelf. Ik probeer alle vragen binnen 2 a 3 dagen te beantwoorden :)

Liefs, Sharon