19 juli 2011

INSPIRATIE: Back to basic. Een feest tent, maar dan in het klein

Tijdens het rondsnuffelen op een aantal leuke blogs kwamen wij bovenstaande 'wedding tent' van Artemis tegen op haar blog Junkaholique. Wij waren direct verliefd op het idee.

Dromerig en lekker buiten in de natuur. Back to basic dus. In de nacht sterren kijken en als het regent veilig in de tent luisterend naar de vallende regendruppels. Wij zijn eens wat gaan zoeken op internet en kwamen de leukste ideeën tegen. Leuk voor op je feest voor de gasten maar ook om echt in te overnachten. Even wat inspiratie op de tweede dag van de week, altijd fijn!

Liefs, ons!
We found the wedding tent from Artemis on her blog Junkaholique. We love this idea and search on internet for some lovely inspiring tents.

Pictures: First 4 tent pictures via Junkaholique. 4. Matt and Katie’s Engagement Session 5. via Pinterest 6. via Honestly WTF  7. Zach and Bree wedding  8. Breakfast in a Meadow | Vintage Wedding Photography  9. via Pinterest  

3 opmerkingen:

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Ik lees altijd alle reacties. Als je een vraag stelt, dan beantwoord ik deze altijd in het blogartikel zelf. Ik probeer alle vragen binnen 2 a 3 dagen te beantwoorden :)

Liefs, Sharon