22 juni 2011

Color me Pretty

De zomer is dan eindelijk begonnen!! :D Tijd voor een zomerse fashion blog dachten wij ;) Laat je inspireren door de kleurijke style van deze zomer: Color Blocking. Wij vinden het een frisse en vernieuwende style en het maakt ook dat je meteen zin krijgt in zomer met als deze mooie kleuren combinaties.

Zijn al die kleuren in deze outfits je teveel, dan kan je er altijd nog voor kiezen de kleuren in je accessoires terug te laten komen.

Liefs ons!

Summer has finally started! We thougt It was time to post a summer fashion blog! Be inspired by all these beautiful colors in the new summerstyle: Color Blocking.
Header picture via Fashion Flair and first two outfit pictures also via Fashion Flair. Third outfit via Maryam G, shoes herblog, earrings Owlita, both rings via Ydeltuyt, necklace H&M, bag.

2 opmerkingen:

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Ik lees altijd alle reacties. Als je een vraag stelt, dan beantwoord ik deze altijd in het blogartikel zelf. Ik probeer alle vragen binnen 2 a 3 dagen te beantwoorden :)

Liefs, Sharon