11 januari 2009

Ik ben weer lekker bezig hoor, foto´s gemaakt van mijn nieuwe kamer, ben ik het geheugenkaartje vergeten waar de foto´s op staan (zit inmiddels weer in Zwolle)! Dat is dus echt een actie van mij, netzoals sleutels in het dakgoot gooien (lang verhaal), dat kan alleen ik volgens mij haha. Dus volgend weekend hebben jullie de foto's tegoed! Ik ben echt benieuwd wat jullie ervan vinden, ik ben er zelf in ieder geval erg blij mee! :)
Image Hosted by ImageShack.us

4 opmerkingen:

 1. Haha nou, ik denk dat ook altijd; dat kan alleen mij overkomen! maar ik moest wel een beetje lachen hoor, met je sleutels in de dakgoot. Al kan ik me voorstellen dat het wel heel vervelend is, maar het is gewoon wel grappig om te lezen haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. haha. leuk (:

  kan niet wachten op de foto's!
  komen er ook foto's op van hoe het huis van je ouders is geworden?
  Ik denk er namelijk aan om datzelfde behang te kopen op behangwereld.com maar ben benieuwd hoe het uitkomt als het een geheel word op een muur...

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ben erg benieuwd naar de foto's! :D haha in de dakgoot ;p

  ik wilde je trouwens even bedanken dat je deze blog hebt, hihi. ik krijg een nieuwe/andere kamer hier in huis, en heb het in een hele andere stijl dan ik op mijn huidige kamer heb, veel gehad aan je site qua inspiratie enzo! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Suzanne
  Ja dat was ook echt een domme actie van mij haha!


  Marit
  Als er iets af is komen er zeker foto´s ja :D


  Emma
  Graag gedaan, ben blij dat ik een beetje mee heb geholpen :D Als je vragen hebt moet je ze maar stellen!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Ik lees altijd alle reacties. Als je een vraag stelt, dan beantwoord ik deze altijd in het blogartikel zelf. Ik probeer alle vragen binnen 2 a 3 dagen te beantwoorden :)

Liefs, Sharon