11 december 2008

Versier zelf je kerstboom!Wat is er nou leuker dan je eigen kerstboom nog persoonlijker te maken? Maak daarom zelf kerstversiering! Heel subtiel en makkelijk maar je kerstboom krijg er een hele andere uitstraling van. Zoek leuke afbeeldingen op internet en teken ze na in de grote die jij wil, print ze uit, of teken (als je het goed kunt) zelf alle sjablonen! Denk vooral aan het silhouet. Hier wat voorbeelden van dingen die je zou kunnen maken : engelen, herten, kerstballen, kerstbomen, volgels, hartjes, sneeuwvlokken etc.. Je kunt alles doen wat jij leuk vind!

Je kunt een kwast gebruiken zodat je het lijm goed over het papier kunt uitsmeren zodat alle glitters er goed en egaal op komen te zitten. Je kunt verschillende kleuren en soorten glitters gebruiken, maar ik zou ze wel neutraal laten zodat het wel allemaal één geheel blijft, want een kerstboom word snel te overdreven dus stem de kleuren goed af op je interieur en de sfeer die je wilt overbrengen op de kerstboom.Bron : marthastewart.comImage Hosted by ImageShack.us

3 opmerkingen:

  1. Wat een ontzettend gaaf idee zeg en ook prachtige foto's!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk idee he! Vind het echt super, de foto´s zijn inderdaad ook mooi en duidelijk! Wil het dit jaar graag doen met kerst!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Ik lees altijd alle reacties. Als je een vraag stelt, dan beantwoord ik deze altijd in het blogartikel zelf. Ik probeer alle vragen binnen 2 a 3 dagen te beantwoorden :)

Liefs, Sharon