9 augustus 2008

Free the girls (People's Trust)

Misschien hebben sommigen van jullie het wel gelezen, dat wij 'een groep vrijwilligers georganiseerd door Esmee' een fotoshoot hebben georganiseerd met ingezamelde kleding om het vervolgens te verkopen voor het goede doel People's Trust. Maar er bleek ruzie te zijn binnen People's Trust. Zie hieronder meer informatie (bron : ELLEgirl). Één ding is zeker, het geld is 100% veilig en het komt waar het hoort!


Stop Kindermisbruik. Datum 12/07
Ruzie en onrust binnen de organisatie. Daarom besloot ELLEgirl dat de ingezamelde Free The Girls centen niet door People's Trust naar India gebracht zouden worden. Was even schrikken natuurlijk, maar meteen beloofden we dat élke cent op de plaats van bestemming kwam. Nou luister, wij weten inmiddels hoe!

Yolanthe Cabau van Kasbergen en Arjan Erkel - alletwee ook ex People's Trust - hebben samen de stichting Stop Kindermisbruik opgericht. Doel: streven naar een wereld zónder. Door het helpen van lokale partnerorganisaties met bijvoorbeeld voorlichting op scholen. Een mooier nieuw initiatief hadden we in onze ogen haast niet kunnen treffen. Blijf dus vooral doorgaan met jullie fantastische acties en donaties. Het geld is nu harder nodig dan ooit!


Alles is dus desondanks het slechte nieuws goed gekomen. Het geld gaat nu naar STOP Kindermisbruik. Inmiddels heeft er een verslag van ons fotoshoot-dagje in de ELLEgirl gestaan. En staat er (al een poosje) een artikeltje van de meeting op de ELLEgirl site. Zie hier.
De veiling is uitgesteld tot eind augustus 2008, door alle omstandigheden. Ga naar www.ptfotoshoot.nl voor meer informatie.

Image Hosted by ImageShack.us

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Ik lees altijd alle reacties. Als je een vraag stelt, dan beantwoord ik deze altijd in het blogartikel zelf. Ik probeer alle vragen binnen 2 a 3 dagen te beantwoorden :)

Liefs, Sharon