28 juni 2008

Stylisten wedstrijd

Stylisten wedstrijdIn het najaar van 2008 zendt NET 5 in samenwerking met VT Wonen een nieuw programma uit, waarbij we op zoek gaan naar DE nieuwe interieurstilist van Nederland. Iedereen met talent kan meedoen.

In de vorm van een afvalrace gaan 11 deelnemers gedurende circa 5 weken de strijd met elkaar aan. De stilisten zullen tegen elkaar strijden, maar ook met elkaar leven. Ze wonen namelijk met z’n allen in één huis 7 dagen per week, 5 weken lang.

Aan de hand van opdrachten moeten de stilisten bewijzen dat ze boordevol creatieve woonideeën zitten en dat ze een spectaculaire oplossing hebben voor ieder interieurprobleem. Na iedere opdracht beoordeelt een vakkundige jury welk design het beste is, maar ook welke deelnemer zo slecht heeft gepresteerd dat hij de wedstrijd moet verlaten.


Daarnaast bepaalt de jury of en hoeveel geld er met het winnende design gewonnen is voor een gezamenlijke jackpot.


De uiteindelijk winnaar van de wedstrijd krijgt een droombaan als stilist bij VT Wonen. Ook krijgt hij/zij het geld, dat in de gezamenlijke jackpot zit, uitgekeerd.


Ga naar deze site en vind meer informatie.
Image Hosted by ImageShack.us

1 opmerking:

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Ik lees altijd alle reacties. Als je een vraag stelt, dan beantwoord ik deze altijd in het blogartikel zelf. Ik probeer alle vragen binnen 2 a 3 dagen te beantwoorden :)

Liefs, Sharon