3 juni 2008

Kant

Iemand vroeg aan mij waar je aan kant kunt komen. Kant is moeilijk te vinden, maar als je het eenmaal weet vind je het overal. Dus ik dacht, ik zoek even wat adresjes. Zelf ben ik iemand die onwijs veel van kant houdt. Je kunt er ook gewoon van alles meedoen, een cadeautje leuk mee versieren, een werkstuk versieren, als boekenlegger, als tailleband, haarband, ga zo maar door. Ik heb ook een aardige verzameling zie hier :


TIP een goede tip om kant op te sporen (klinkt leuker) zijn kringloopwinkels en markten. Je moet natuurlijk wel goed en veel zoeken, maar dan vind je vaak ook vintage en antiek kant. En vaak heel goedkoop. Waar ik een hele rol kant heb gekocht, ja een hele rol, ongeveer 3 meter voor €3,00, was op de Noordermarkt in Amsterdam. Let op : De Noordermarkt is alleen op maandag. Zie hier meer informatie. Verwacht geen grote markt, want dat is het niet, maar wat er staat, was toen ik er was, zeker de moeite waard.


En waar je ook kant kunt vinden is op
Marktplaats.

Photobucket

Hier een aantal links naar online shop :


http://www.oldstuffshop.nl/kant.html

http://www.fournituren.nl/

http://www.sabineke.nl/

http://www.deknopenshop.nl/N_frame.html?http://www.deknopenshop.nl/N_grp_26-1.php

http://www.naaibox.nl/

http://www.lingerieshop.nl


Photobucket

2 opmerkingen:

  1. Wauw! echt bedank! ik kijk meteen even op de links die hier staan^^!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Als je van kant houd, is de lapjesmarkt van Zwolle echt een geweldige plek, elke vrijdagochtend in het centrum vlakbij de grote kerk. laatst heb ik nog een heel mooi wit stuk kant gehaald, één vierkante meter voor 1,50 euro!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Ik lees altijd alle reacties. Als je een vraag stelt, dan beantwoord ik deze altijd in het blogartikel zelf. Ik probeer alle vragen binnen 2 a 3 dagen te beantwoorden :)

Liefs, Sharon