2 juni 2008

D.I.Y. 101 Woonideeën

Tekst + afbeeldingen afkomstig van 101 Woonideeën. Even wat zelfmaak ideetjes voor de zomer. Ik krijg echt veel zin om zelf aan de slag te gaan door dit lekkere weer. Klik op de titels om naar de beschrijving van het d.i.y. idee te gaan.


Photobucket

Kaarskopje. Het ziet er beeldschoon uit, en toch komt het amper uit de kast. Door er een kaars in te smelten krijgt je oude theekopje een nieuwe bestemming.

Schaal wordt lamp. Kom je alweer thuis met zo’n leuke emaillen schaal, maar heb je er eigenlijk wel genoeg in de kast staan? Zo verander je ze in een originele lamp.

Lintstoel. Een verfje en een stuk lint en je bent weer blij met je (tweedehands) eettafelstoelen.

Kledinghangerhoes. Leuk je kapstok op met eigengemaakte kledinghangerhoezen

Bordenrek. Het staat niet alleen leuk, het is ook nog eens heel handig. In dit bordenrek kun je borden voor een heel weeshuis in kwijt. Let op: het zijn twee werkbeschrijvingen. Een voor de beginners en een voor de gevorderden (met zwaluwverbindingen).
Photobucket

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Ik lees altijd alle reacties. Als je een vraag stelt, dan beantwoord ik deze altijd in het blogartikel zelf. Ik probeer alle vragen binnen 2 a 3 dagen te beantwoorden :)

Liefs, Sharon