2 juni 2008

2de geworden met de RedBull 5 pics wedstrijd.

Oke, ik heb een paar dagen al niks gepost omdat ik woensdag ben geopereerd aan mijn neus wegens medische klachten. Nu loop ik met 2 tampons in mijn neus en kan alleen via mijn mond ademen wat erg irritant is wat je hebt steeds een droge mond en keel. Maarja het is niet anders, morgen moet ik weer naar het ziekenhuis (ik moet naar het AMC in Amsterdam omdat daar een gespecialiseerd team is) dus dat word vroeg opstaan aangezien we ongeveer 2 uur moeten rijden. Ik hoop in ieder geval dat de tampons uit mijn neus mogen, zodat ik weer normaal kan ademen!
Photobucket
Maar waar het omgaat, ik ben 2de geworden met de RedBull 5 pics wedstrijd!! En ik heb een digitale spiegelreflex van Canon gewonnen haha echt super leuk! Ik weet niet welk model ik krijg dat moet ik nog vragen. Vrijdagavond was de uitreiking waar ik helaas niet naartoe kon (i.v.m. de operatie). Maar ze hebben foto's voor mij gemaakt. Hier zijn ze :


Hier werd ik bekend gemaakt. Diegene met de microfoon is Tom van Heel. Waar we de masterclass ook van hebben gehad.
Tijdens de masterclass werd ons verteld dat we een nieuwe serie mochten gaan maken, en Tom van Heel wou graag dat wij dat gingen doen. Maar ik was tevreden met deze serie en ben dus ook bij deze serie gebleven, en Tom van Heel had gezegd dat hij het waardeerde dat ik geen nieuwe serie had ingezonden.
Verder werd ook van iedereen die aan de RedBull 5 pics wedstrijd had meegedaan de foto's geëxposeerd. Hier zie je mijn serie hangen.

Alles werd trouwens uitgevoerd in het Foam fotografie museum. Als je in Amsterdam bent en je houdt van foto's dan zou ik er zeker even langs gaan!


Photobucket

4 opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd! toch leuk om een award op je CV te kunnen zetten..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wel met vertraging, maar toch nog van harte gefeliciteerd met deze grote prijs! En veel succes voor je toekomst!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. waauw, ik had het ook op tv gezien! :D Maar daar zag je alleen wie eerste was geworden, ik wist dus niet dat jij 2de was, maar echt super! Gefeliciteerd!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Ik lees altijd alle reacties. Als je een vraag stelt, dan beantwoord ik deze altijd in het blogartikel zelf. Ik probeer alle vragen binnen 2 a 3 dagen te beantwoorden :)

Liefs, Sharon