9 april 2008

People's Trust

Wil jij ook je steentje bijdragen voor een goed doel?!
Samen met ruim 14 anderen mode liefhebbers hebben we een grote actie opgezet voor het goede doel 'People's Trust'. Hiervoor zamelen wij kleding en accessoires in die gebruikt kunnen worden voor een fotoshoot. De kleding en accesoires die gebruikt worden zullen uiteindelijk geveild worden waarvan de opbrengst volledig naar People's Trust gaat!

Om deze fotoshoot en veiling te kunnen bewerkstelligen is een heel team samengesteld. Hiervoor werken wij samen met Ellegirl en daarnaast bestaat het team uit modellen, fotografen, visagisten en andere creatieve mensen die allemaal graag hun steentje bij willen dragen.

Nu kunnen we nog veel kleding en accessoires gebruiken die geschikt zijn voor de shoot en die daarna ook geveild mogen worden. Hiervoor zijn we dus op zoek naar sponsors en donaties van kleding/accessoires.

De thema's voor de fotoshoots zijn:
− New Rave
− Film Noir
− Nature.

Wil jij ons en vóóral de honderden meisjes die onder andere in India en Nepal tegen hun wil nog in de prostitutie werken helpen?

De fotoshoot is 27 april dus graag daarvoor kleding en/of accessoires die je wilt doneren sturen.

Voor meer informatie over het doneren of sponsoren van kleding, kun je mailen naar
ptfotoshoot@live of sharonvosfotografie@live.nl

Photobucket

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Ik lees altijd alle reacties. Als je een vraag stelt, dan beantwoord ik deze altijd in het blogartikel zelf. Ik probeer alle vragen binnen 2 a 3 dagen te beantwoorden :)

Liefs, Sharon