8 april 2008

Kaarten in lijst

Bron : Ariadne AT HomeDe kaarten zijn 10x15 cm.
Van links naar rechts en van boven naar beneden.

Met bandjes
Knip een hart uit stevig papier. Beplak het met verschillende randjes. Plak het hart op de witte kaart.

Geregen hartje
Plak op een witte kaart een stuk papier dat rondom ½ cm kleiner is. Borduur op een stukje vilt van 8x10 cm een hartje in rijgsteek met roze splijtgaren. Plak dit boen op de kaart.


Rood hart
Deze kaart is gemaakt van handgeschept papier. In het komende aprilnummer van ariadne at Home kun je je inschrijven voor de workshop Japans papier, je maakt dan een aantal kaarten. Deze workshop vindt plaats bij de Zomerbloemenpluktuin van Anne-Marie Fontijn.

Van kant
Plak op ‘goud’ bedrukt papier een hartje geknipt uit plastic kant. Maak een strikje van een kanten bandje en plak dit eronder.

Van vilt
Neem 2 stukken vilt van 10x15 cm, wit en ecru. Knip uit de ecru laag 4 hartjes. Plak de 2 stukken op elkaar, met onder één hartje een stukje rood vilt.


Wit op wit

Teken een hart op een witte kaart. Prik met de prikpen of naald met scherpe punt gaatjes in de getekende lijn. Steek door elk gaatje een wit pluizig draadje en knoop dat aan beide kanten van de kaart. Knip de draadjes kort af.

Photobucket

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Ik lees altijd alle reacties. Als je een vraag stelt, dan beantwoord ik deze altijd in het blogartikel zelf. Ik probeer alle vragen binnen 2 a 3 dagen te beantwoorden :)

Liefs, Sharon