20 april 2008

Handige tips van VT Wonen

Bron & afbeeldingen : VT Wonen


Styling is een vak apart. Maar met de juiste tips van de expert kan eigenlijk iedereen van iets gewoons toch iets heel bijzonders maken. Laat je inspireren door de slimme stylingtrucs van VT Wonen-stilist Frans Uyterlinde.


Inpakken en uitstallen Boekenkast overvol? Maak ruimte voor nieuwe boeken door oude exemplaren in te pakken en op te stapelen. Plank erop en nieuwe afzetruimte is gemaakt! Het is verstandig om de planken te borgen.

Steigerdelen € 3,50 per strekkende meter (Schijf Restoric). Fauteuil Luton in luxury velvet € 1405,- (Choc Studio). Vaas Worker van Dick van Hoff € 305,- (The Frozen Fountain). Schemerlampje Takeru € 407,- (Wonen 2000). Karpet Bamboo Smoke 132x183 cm € 355,- (Niels).De werktafel Van een gewone tafel maak je heel eenvoudig een werkplek met opbergruimte, maar zonder kastjes. Monteer op alle vier de hoeken buizen van Klee-clamp. Meet hoeveel ruimte er tussen de paaltjes zit en koop daarvoor stof, bijvoorbeeld vilt. Naai tunnels in de stof zodat die over de Kee-clamps kunnen worden geschoven. Op de stoffen wandjes kunnen naar wens zakken voor bureauaccessoires worden genaaidKnippen & plakken

Met een beetje passen en meten maak je een multifunctioneel wooneiland van een bank en een aparte knutselplek voor de kinderen. Hier zijn PS-kasten van Ikea gebruikt, maar je kunt natuurlijk ook andere kaste nemen. Belangrijk is dat ze niet boven de armleuning uitsteken. Zorg dat er tussen twee van de kasten ongeveer 50 cm zit, zodat er ruimte is voor twee knutselplekjes. In deze opstelling zijn 5 kastjes gebruikt. Daarna is een plaat mdf op maat gezaagd en wit geschilderd. De plaat kan met dubbelzijdig tape worden vastgezet op de kastjes.

Photobucket

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Ik lees altijd alle reacties. Als je een vraag stelt, dan beantwoord ik deze altijd in het blogartikel zelf. Ik probeer alle vragen binnen 2 a 3 dagen te beantwoorden :)

Liefs, Sharon