20 maart 2008

My heart wanders

My heart wanders: a collection of subtle hearts in special places is a collective book project.

My heart wanders is een boek project van Pia Jane Bijkerk waarbij IEDEREEN kan meedoen door een foto('s) in te sturen. Dus kun je mooi fotograferen? Zeker meedoen! De mooiste foto's worden uitgekozen door een jury en die komen in een mooi inspirerend boek.

Wat moet je doen? Ik zal het even in het kort uitleggen. Maak een foto, in elke foto die je maakt moet een subtiele hart vorm in zitten. De hart vorm moet zijn gevonden of gemaakt zijn door jou! De foto's moeten worden gemaild naar
myheartwanders@gmail.com. In de mail die je stuurt moet je naam, contact gegevens, beschrijving van je werk en/of foto staan. Alle talen mogen ingestuurd worden (voor in het boek) maar dan MOET er wel een vertaling in het engels bij zitten! Meer informatie vind je hier. Als je wilt meedoen, lees dus alles wat hier staat.
Je kunt inzenden tot 15 juni 2008.


Hier vind je de
site & blog van Pia Jane Bijkerk.

Photobucket

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Ik lees altijd alle reacties. Als je een vraag stelt, dan beantwoord ik deze altijd in het blogartikel zelf. Ik probeer alle vragen binnen 2 a 3 dagen te beantwoorden :)

Liefs, Sharon