9 maart 2008

BOEK Wonen in wit.

Bron : Ariadne AT Home

Een nieuw boek van Ariadne AT Home.
Wonen in wit, door Atlanta Bartlett, met foto's van Polly Wrefor, 144 pagina's, ISBN 978908574342 €19.95.

De indeling van Wonen in wit:
Wat is wit? De ene kleur wit is de andere niet, en in wit zit bijna altijd wel een tikje kleur.
Hoe je wit gebruikt Meer over kleuraccenten, wit-met-wit combinaties en dessins.
Sfeer creëren met wit Aan de hand van vijf thema's (klassiek, romantisch, strand, landelijk en modern) laat Wonen in wit zien hoe je een succesvol wit interieur samenstelt. Klassiek voor een stijlvol, volwassen interieur. Bij romantisch wit horen vrouwelijke poederige pastelwitte tinten. Als je van de zee houdt, laat strand wit zien hoe je van je woning een strandhuis maakt, ook al woon je ver van de kust. Landelijk wit staat voor rustige, ontspannen huizen voor iedereen die houdt van eenvoud en gezelligheid. Als laatste is er de stijl van modern wit, waar eenvoudige lijnen en kalmerende, neutrale tinten laten zien dat modern beslist niet kil betekent.
Wit wonen Hoe je wit in elke ruimte van je huis succesvol kunt gebruiken. We geven je praktisch advies, stijlvolle oplossingen en tips over hoe je wit in elke kamer van je huis kunt brengen.

Wonen in wit kun je
hier bestellen via Zester.

Photobucket


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Ik lees altijd alle reacties. Als je een vraag stelt, dan beantwoord ik deze altijd in het blogartikel zelf. Ik probeer alle vragen binnen 2 a 3 dagen te beantwoorden :)

Liefs, Sharon