27 februari 2008

D.I.Y. Kleurwaaier maken

Photobucket
Foto van Sharon Vos

Maak je eigen kleurenwaaier!


Ga naar een bouwmarkt en haal van één merk de hele serie kleurstaal kaarten. (Vraag voor de zekerheid even een aan een verkoopster of het mag, want het lijkt wat raar als je een hele serie pakt, maar ze liggen er tenslotte om gratis mee te nemen) Pak de kaarten wel direct op volgorde, dat scheelt thuis heel wat werk.

Als je thuis bent kijk je of alles op volgorde ligt, als alles goed ligt maak je aan één kant een gaatje met bijvoorbeeld een gaatjesmaker of een perforator. Probeer de gaatjes op dezelfde plek te maken zodat de kleurenwaaier er uiteindelijk mooi uitziet.

Nu in de hele serie een gaatje zit kun je er een lint, draadje of een stukje kant doorheen rijgen, leg er een knoopje in. En dan is je kleurenwaaier af. Makkelijk als je voor iest een kleurtje moet uitzoeken.


Photobucket

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Ik lees altijd alle reacties. Als je een vraag stelt, dan beantwoord ik deze altijd in het blogartikel zelf. Ik probeer alle vragen binnen 2 a 3 dagen te beantwoorden :)

Liefs, Sharon